NOR CURIER 930X122

topoloveni

Copiii s-au bucurat de activități creative la biblioteca orășenească Topoloveni

Astăzi, la biblioteca orășenească Topoloveni a avut loc o serie de activități creative menite să aducă zâmbetul pe buze copiilor în această perioadă a restricțiilor.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Cu ocazia sărbătorii de Halloween, cei mici au pictat dovleci de toate felurile. Copiii au dat dovadă de o deosebită implicare și de multă creativitate în alegerea personajelor în care i-au transformat.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

Creațiile micuților au fost ulterior fotografiate și postate pe pagina de facebook a bibliotecii din Topoloveni.

„Micii noștri coderi au avut parte de o activitate antrenanta, zicem noi la club! Au decorat dovleci, au petrecut timp de calitate la biblioteca! Cine nu a putut veni, cum a fost Radu și Ioana s-au distrat acasă, dând chip de personaje din povesti dovlecilor. SmartGames Topoloveni”

Biblioteca Orășenească Topoloveni este o instituție a administrației publice locale, care încearcă să organizeze periodic astfel de activități creative și recreative pentru copii.

Sursă foto: Facebook Biblioteca Orășenească Topoloveni

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3