EcoMoto 930×122

accident

Copil accidentat de mașină în Pitești

Copil accidentat de mașină în Pitești, pe Calea București.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

UPDATE ORA 13.30: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 65 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe Calea București din Pitești, din direcția Podul Viilor către Centru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi accidentat un minor de 3 ani.

În urma accidentului, copilul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-facial.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeș.

UPDATE ORA 12.50: „Copilul, în vârstă de 4 ani, a fost lovit la picior. Este stabil și va fi transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești, cu ambulanța SMURD TIM”, ne-a transmis ISU Argeș.

Știrea inițială – ora 12.45

Un accident rutier cu victimă un copil, a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe Calea București.

Din primele informații, este un eveniment rutier grav. Copilul ar fi încercat să traverseze strada, când a fost surprins de un vehicul al cărui șofer nu a mai putut evita impactul.

La fața locului intervine un echipaj SMURD.

„Accident rutier cu victimă pieton (copil), conștient, în municipiul Pitești, Calea București. Intervine un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă”, anunță ISU Argeș.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90