New Profesional Consult 930 x 122

copil reținut

Copil arestat! A spart 9 mașini, un magazin și o biserică!

Un copil în vârstă de doar 14 ani a comis furt după furt. Acesta a fost reținut și plasat în arestat preventiv, pentru furt, furt calificat și tentativă la furt calificat.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Băiatul este acuzat că a spart nouă mașini, o biserică și un magazin.

Acesta a fost reținut de polițiști pe 22 noiembrie, după ce, potrivit debraila.ro, oamenii legii i-au probat nu mai puțin de 11 fapte penale, petrecute în perioada 18 mai – 13 octombrie 2022.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Copilul ar fi pătruns în nouă autoturisme parcate pe raza municipiului Brăila, fie prin spargerea geamului, fie după ce proprietarii au lăsat portierele neasigurate.

A reușit să fure mai multe bunuri și 600 de lei.

De asemenea, puștiul a spart și o biserică.

Potrivit sursei citate anterior, în noaptea de 1 spre 2 iunie, băiatul de 14 ani a pătruns într-o biserică din municipiu, după ce a forțat ușa de acces. Din lăcașul de cult, acesta a furat 100 de lei și mai multe bunuri.

Totodată, pe data de 8 octombrie, băiatul a furat și dintr-un magazin bunuri în valoare totală de 78 de lei.

Pe 23 noiembrie, Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a minorului pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto descriptiv: Adevarul

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • tata spune:

    Asa a inceput si James Bond cariera. Sa-i dea guvernul o bursa si sa il trimita la scoli in strainatate. Are mare potential Jean Blond al nostru.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90