930 x122 grota rece

copil bătut

Copil bătut și înfometat de părinte

Copil bătut și înfometat de părinte

Citiți și: Caz halucinant Argeș. Un jandarm a bătut un copil de 10 ani

Un caz revoltător a avut loc în Focșani.

Un copil de 13 ani a trecut prin momente cumplite după ce a rămas doar în grija tatălui.

Citiți și: Caz revoltător! Copil de 7 ani, bătut de profesor pentru că nu știa tabla înmulțirii!

Băiatul a fost bătut și înfometat, iar acum bărbatul agresiv este monitorizat cu brățara electronică.

Un copil în vârstă de 13 ani s-a aflat în centrul unei drame majore, după ce a îndurat bătăi și a fost înfometat chiar de către tatăl său, în vârstă de 35 de ani, căruia îi fusese încredințat după un proces de divorț.

Băiatul a povestit toate aceste lucruri îndurate mamei sale, care a sesizat de urgență poliția.

„Cu sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Ordine Publică–Poliția Municipiului Focșani, bărbatul a fost identificat în municipiul Focșani și condus la sediul poliției pentru audieri.

Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se astfel existenţa unui risc iminent, motiv pentru care împotriva bărbatului s-a emis Ordinul de Protecție Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

Imediat i-a fost aplicat și un dispozitiv de supraveghere cu brățară electronică, bărbatul fiind cercetat pentru violenţă în familie și rele tratamente aplicate minorului”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Sursă: realitatea.net

Foto: realitatea.net

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90