Donaris 930 x 122

accident

COPIL DE 3 ANI ŞI 7 LUNI, RĂNIT ÎN ACCIDENT

Accident ciudat petrecut ieri în comuna Băbana, după cum ne informează Inspectoratul de Poliţie al judeţului Argeş.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Astfel, un tânăr de 20 de ani din localitate nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga pentru a intra în curtea unui imobil şi a întrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus un alt tânăr, de 24 ani, din aceeaşi comună. Acesta din urmă nu poseda permis de conducere.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor de 3 ani şi 7 luni, din comuna Băbana, pasager pe bancheta din spate în al doilea autoturism.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

După producerea accidentului, primul şofer a efectuat manevra de mers înapoi, fără să se asigure, pentru a degaja partea carosabilă, moment în care l-a accidentat uşor şi pe conducătorul celui de al doilea autoturism, dar şi pe un bărbat de 42 ani care se aflau pe partea carosabilă.

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările au fost efectuate de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Piteşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90