New Profesional Consult 930 x 122

accident

Copil de 4 ani rănit după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp

Update, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din Tigveni, care conducea un autoturism pe DN 7C, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe contrasens, izbindu-se de un stâlp de electricitate.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

În urma accidentului, un minor de 4 ani, pasager în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, pentru investigații suplimentare.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc pe raza comunei Ciofrângeni.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate.

În urma impactului a rezultat o singura victimă care prezintă câteva zgârieturi. Este vorba despre un copil cu vârsta de 4 ani.

Acesta va fi transportat la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3