930×122 CAPRA 5

accident Valea Ursului

Copil lovit de TIR la Valea Ursului

UPDATE ORA 15: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Brașov, județul Brașov, care conducea un ansamblu rutier (cap tractor cu semiremorcă), din direcția Pitești spre Vâlcea, a acroșat un minor de 14 ani, din Bascov, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Citiți și: Argeș: Minune după Paște – Dumnezeu îi întinde mâna unui copil de 14 ani lovit de TIR

Din fericire, minorul este rănit ușor, fiind transportat la spital cu diagnostic preliminar policontuzionat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: ACUM: ACCIDENT LA VALEA URSULUI!

UPDATE: „Victima este conștientă și din primele informații a suferit un traumatism cranio-cerebral”, a transmis ISU Argeş.

Un grav accident rutier s-a produs în jurul orei 14 la Valea Ursului, Bascov. Un pieton în vârstă de 14 ani a fost lovit de un TIR şi este, în acest moment, inconştient.

Evenimentul rutier s-a produs pe DN7. Intervine echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

 

 

La fața locului se deplasează şi polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

 

(Foto: Facebook – Info Trafic Piteşti)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3