930 x122 grota rece

accident

Copil rănit în accident și constrâns să nu meargă la spital. Șofer drogat și fără permis

Copil rănit în accident și constrâns să nu meargă la spital. Șofer drogat și fără permis

Citiți și: Accident cu un bolid Mercedes de peste 100 de mii €, la intrare în Pitești

Un șofer și pasagerul din mașina acestuia au constrâns un copil să nu se ducă la spital după ce toți trei au fost implicați într-un accident.

Medicii au fost cei care au sunat la 112.

Citiți și: Băiețel de 11 ani, omorât în drum spre școală

Polițiștii din Suceava au fost sesizați duminică de angajații Spitalului din Gura Humorului că un minor s-a prezentat la medic după ce ar fi fost victima unui accident produs cu o zi înainte.

Accidentul s-a petrecut pe DJ 177C, în afara localităţii Capu Câmpului, transmite Antena3 CNN.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 25 ani, în timp ce conducea mașina, încredinţată de un tânăr de 19 ani, pasager pe scaunul din dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, părăsind drumul și intrând într-un copac, transmite IPJ Suceava.

În urma evenimentului, un copil minor a fost rănit și ulterior a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Acesta era pasager pe scaunul din stânga spate în autoturismul implicat în accident.

Agenții susțin că șoferul și tânărul au constrâns copilul să nu meargă la spital, astfel încât să nu se sesizeze producerea accidentului rutier.

Copil rănit în accident și constrâns să nu meargă la spital. Șofer drogat și fără permis

De asemenea, bărbații deja au făcut demersuri pentru a ridica autoturismul de la fața locului, fără a anunța poliția, cu scopul de a ascunde urmele accidentului.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul avea permisul suspendat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Cercetările sunt continuate, față de șoferul de 25 ani sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, modificarea sau ştergerea urmelor accidentului fără încuviinţarea poliţiei, conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Tânărul de 19 ani este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care se află sub influenţa substanţelor psihoactive şi modificarea sau ştergerea urmelor accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind încarcerați în arestul IPJ Suceava, mai notează sursa citată.

Foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90