930×122 CAPRA 5

poliția animalelor

Coșmar pentru locuitorii unui bloc din Pitești!

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanți din cadrul Primăriei Pitești și ai Poliției Locale Pitești, au efectuat o verificare într-un imobil din municipiul Pitești, în care proprietara deținea 18 pisici, neavând condițiile corespunzătoare în ceea ce privește spațiul, totodată deranjând vecinii prin zgomot și miros, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Potrivit sursei citate, în urma celor constatate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, după cum urmează:

– O sancțiune, în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor, pentru că felinele nu aveau asigurate condiții corespunzătoare de spațiu și îngrijire medicală;

Citiți și: Argeș. Absolut șocant! Le-au torturat până la moarte!

– O sancțiune, în valoare de 500 de lei, în baza H.C.L. 283/2001, întrucât proprietara a depășit numărul maxim de două animale într-un imobil;

– O sancțiune, în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

Foto descriptiv: IMPACT.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90