Donaris 930 x 122

Crăciun Cabana Cumpăna

Crăciun la Cabana Cumpăna

Crăciun 2021 la Cabana Cumpăna. Situată pe malul stâng al lacului Vidraru, la 37 de kilometri de barajul Vidraru, în comuna Arefu din judeţul Argeş, într-o zonă depresionară, la o altitudine de 860 de metri, Cabana Cumpăna are o largă și minunată perspectivă asupra lacului Vidraru și a munților Făgăraș. Este un loc în care de-a lungul timpului turiștii au petrecut vacanțe deosebite, revenind iar și iar ca la o a doua lor casă.

Cabana Cumpăna este locul ideal pentru a vă petrece sărbătorile de iarnă și vine cu o super ofertă de Crăciun!

Un pachet de 3 nopți pentru perioada 23-26 decembrie 2021 costă 1300 lei o cameră single și 2100 lei camera dublă. Oferta completă cu toate serviciile incluse ⬇️:

Pentru informații suplimentare aveți la dispoziție numărul de telefon 0774 059 075 sau adresa de e-mail receptie@cabanacumpana.ro

Cabana Cumpăna (cabană de două stele) dispune de 74 locuri de cazare, repartizate in 32 camere duble si 3 apartamente dotate cu: grup sanitar propriu, televiziune prin satelit, centrală termică automată proprie.

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Tolos spune:

    Bună ziua
    S a modernizat cabana ,mobilierul ,mochetele.. ce se oferă în în acești bani ?.Mulțumesc!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90