930×122 CAPRA 5

furt

Credeau că scapă basma curată. Doi puștani au dat ,,lovitura” în Pitești

Credeau că scapă basma curată. Doi puștani au dat ,,lovitura” în Pitești

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

În ziua de 12 ianuarie au continuat cercetările într-un dosar penal, înregistrat, inițial, cu autori necunoscuți, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

De asemenea, dosarul prevede și infracțiuni de efectuare operațiuni bancare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Polițiștii au reținut doi tineri de 18 ani, din județul Constanța, respectiv 16 ani, din județul Prahova.

Credeau că scapă basma curată. Doi puștani au dat ,,lovitura” în Pitești

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 24 decembrie 2023, în jurul orei 02:30, cei doi ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Pitești, un portofel cu suma de 550 de lei, documente și carduri bancare.

Ulterior, aceștia au folosit unul dintre carduri pentru a plăti diverse bunuri în valoare de 150 de lei.

,,După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90