NOR CURIER 930X122

bărbat omorât

Crima din Pitești! Detalii neștiute și motive desprinse din filmele pentru adulți

Amănunte din spatele crimei comise în Pitești, de o prostituată și un proxenet

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Bărbatul de 50 de ani, omorât zilele trecute, în Pitești, de o prostituată și un proxenet, ar fi fost client fidel al unor astfel de servicii. Acesta ar fi fost înjunghiat din cauza faptului că a refuzat să plătească serviciile oferite de prostituata în cauză.

O crimă sângeroasă a avut loc la începutul acestei săptămâni în municipiul Pitești. Luni, 22 august, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge la un bloc din cartierul Banat.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Acesta fusese înjunghiat de prostituata la ale cărei servicii apelase și de către proxenetul acesteia, care îi era și soț. Subiectul pe larg, AICI: Și-a pus soția să „agațe” client dornic de „iubire”, apoi l-au omorât!

 

Bărbatul a fost preluat inconștient, în stare gravă, de la locul incidentului, dar a murit, la scurt timp, la spital.

Acum, la câteva zile distanță de la momentul crimei, apar detalii cu privire la povestea din spatele sângerosului atac.

Bărbatul, din Curtea de Argeș, ar fi fost client fidel al unor astfel de servicii, potrivit ziaruldinmuscel.ro

Mai mult decât atât, acesta ar fi avut inclusiv anul trecut ”neînțelegeri” cu femeile la care apela pentru plăceri carnale, deoarece bărbatul își făcuse un obicei din a nu plăti ”nota de plată” dacă nu era satisfăcut de prestaţia oferită.

Același lucru s-ar fi întâmplat și zilele trecute, în Pitești. După ce s-au întâlnit într-un apartament din Banat, pe care femeia, împreună cu soțul ei, îl aveau închiriat special pentru prostituţie, bărbatul de 50 de ani a vrut să plece fără să plătească, nemulțumit fiind de serviciile oferite.

Vrând cel mai probabil să recupereze banii, lucrurile au degenerat, iar cei doi soți și-au omorât clientul.

Acum, aceștia sunt arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru comiterea infracţiunii de omor.

Sursă: ziaruldinmuscel.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3