Donaris 930 x 122

Gentea

Cristian Gentea: ,,Vom avea o primă creșă sportivă, la Pitești!”

Cristian Gentea: ,,Vom avea o primă creșă sportivă, la Pitești!”

Citiți și: ,,Pădurea Trivale, pădure-parc pentru piteșteni!”

,,Vom avea o primă creșă sportivă, la Pitești!

În ideea de a le insufla copiilor, cât mai de timpuriu, plăcerea și conștientizarea importanței de a face sport, la inițiativa Federației Române de Baschet, prin președintele Carmen Tocală, administrația primarului Cristian Gentea și-a propus amenajarea Creșei nr. 11 Negru Vodă cu miniteren de baschet pentru copilașii antepreșcolari!

Citiți și: Edilul, asumat, își cere, sincer, scuze! Gestul rar al unui politician

<<Proiectul a fost deja implementat cu succes la Sibiu și Arad, iar noi ne dorim să fim primul municipiu din regiunea sudică în care, în creșe și în grădinițe, se face sport, ca parte a educației pentru sănătate>>, a declarat primarul Cristian Gentea.

Antrenori și jucători ai echipelor locale, din cadrul cluburilor sportive din municipiul Pitești, vor instrui și asista personalul la ore, în cadrul programului de lucru al creșei.

Cristian Gentea: ,,Vom avea o primă creșă sportivă, la Pitești!”

De asemenea, vor fi predate exerciții și jocuri pe categorii de vârstă.

Carmen Tocală, Președinte FRB, este convinsă că Piteștiul este cel mai potrivit oraș pentru acest tip de educație spre performanță sportivă, pentru că: <<are echipă de Liga 1, are infrastructură de joc excepțională – Pitești Arena, are viitor>>!

Casa Corpului Didactic Argeș va oferi credite pentru educatorii și învățătorii care aleg să predea baschet în creșe, ei vor fi astfel stimulați de către Federație și Ministerul Educației!

Inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu și Administratorul public Lucrețiu Tudor au fost alături de părinți și educatori la demonstrațiile de exercițiu și joc făcute în incita creșei pilot, chiar de Ziua Internațională a Copilului!

Este important să oferim viitorilor școlari, de la cele mai mici vârste, șansa unei creșteri sănătoase și armonioase, prin sport și educație de calitate!”

Foto: Facebook

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Mișu Fotino spune:

    Unde este doamna ,, Mulțumim Domnule Primar „?
    Nu uitați că ,, Domnul Primar ” este în campanie electorală!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90