930×122 CAPRA 5

gavana

CRUNTĂ BĂTAIE DE JOC ÎN GĂVANA

Cruntă bătaie de joc în Găvana. Piteştenii se confruntă nu doar cu insuficiența cronică a locurilor de parcare. În unele situații, și acolo unde există, parcările arată deplorabil. 

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

Este și cazul parcării care deservește blocurile O4, O5 şi O6 din apropierea magazinului Lidl Găvana de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, parcare de pe domeniul public.

,,Se află într-o stare foarte rea. Ultima asfaltare a avut loc în secolul trecut.”, ne semnalează un cititor pe adresa redacției noastre. În urma sesizării primite, am mers la faţa locului şi ne-am convins că cetățeanul are dreptate. Asfaltul este denivelat și pe alocuri crăpat.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Ar fi cazul ca Primăria, prin Administrația Domeniului Public (ADP), să se autosesizeze și să asfalteze parcarea așa cum se cuvine.

Vă reamintim că ne puteți transmite informații sau imagini care pot deveni o știre, pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul 0733.797.066.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90