930×122 CAPRA 5

expediție

Cu drapelul Dacia în cel mai friguros oraş de pe glob

Echipajul expediției TRANSSIBERIAN MIOVENI-MAGADAN are în plan să desfășoare drapelul României, drapelul orașului Mioveni și drapelul Dacia în orașul Yakutsk (capitala Republicii Yakutiya) din Federația Rusă în data de 19 iulie 2021.

Citiți și: TEOFIL VLAD, NEVOIT SĂ RENUNȚE LA CUCERIREA EVERESTULUI

Este vizată localitatea Oymyakon (celebra localitate din Republica Yakutiya, unde a fost înregistrată cea mai scăzută temperatură, de – 71,2 grade Celsius, într-o localitate locuită) în data de 24 iulie 2021, în localitatea Ust-Nera (localitate din Republica Yakutiya, cea mai nordică localitate din traseul expediției) în data de 25 iulie 2021, iar în orașul Magadan (capitala Regiunii Magadan din Federația Rusă) în data de 28 iulie 2021.

Expediția poate fi urmărită pe pagina oficială a expediției Transsiberian Mioveni-Magadan, pe grupul asociației High Class Expedition Mioveni, pe conturile personale de Facebook ale membrilor echipajului și pe canalul de YouTube al expediţiei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3