New Profesional Consult 930 x 122

registru auto român

Cu rablele la plimbare pe șosele

Reprezentanţi ai Registrului Auto Român ( RAR ) au efectuat ample acțiuni de control în trafic în șase județe din țară – Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Prahova și Buzău, cu scopul de a identifica autovehiculele care, prin deficiențele tehnice pe care le au, ar putea pune în pericol siguranța traficului.

Citiți și: Pitești. ,,Șmecherii” cu mașinile tunate, luați la țintă de Poliție

În aceste regiuni Registrul Auto Român a suplimentat numărul de echipaje de Control Tehnic în Trafic. Astfel, în zilele de 8 și 9 iunie 2021, în timpul controalelor efectuate împreună cu polițiștii rutieri, au fost verificate în trafic 407 autovehicule.

Citiți și: Controale în trafic ale inspectorilor RAR. Aproape jumătate din maşini au probleme tehnice

Dintre acestea, 225 prezentau deficiențe majore și/sau periculoase, iar 28 de autovehicule au fost încadrate în categoria “pericol iminent de accident”. În plus, 17,98% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante, iar 12 mașini au fost identificate cu ITP expirat sau anulat.

Pentru Registrul Auto Român a fost și rămâne o prioritate menținerea stării tehnice corespunzătoare a autovehiculelor, motiv pentru care vă recomandăm să nu ignorați eventualele defecțiuni ale acestora și să vă adresați unui service autorizat pentru a vă păstra autovehiculul în parametri de siguranță.

Vă reamintim că talonul reținut în trafic de polițiștii rutieri poate fi redobândit în urma unei reinspectări tehnice care va certifica remedierea defecțiunilor constatate anterior. Demersul este posibil la orice reprezentanță a Registrului Auto Român.” transmit reprezentanții RAR.

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3