Donaris 930 x 122

furt

Culmea hoției! Au furat camerele de supraveghere de pe stâlpii din comună

Culmea hoției! Au furat camerele de supraveghere de pe stâlpii din comună.

Citiți și: Video: Obiect antic furat, recuperat de polițiștii argeșeni

S-a întâmplat în comuna argeșeană Ungheni, unde în data de 10 ianuarie, anul curent, mai multe camere de supraveghere montate pe stâlpii de iluminat, au dispărut.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Bărbat din Mioveni, a dat „lovitura” pe un şantier

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați, de către reprezentantul unității administrativ-teritoriale, din Ungheni, despre faptul că, în data de 10 ianuarie a.c., au fost sustrase mai multe camere de supraveghere, montate pe stâlpii de electricitate din localitate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că, mai multe camere de supraveghere video, aparținând unității administrativ-teritoriale mai sus menționate, au fost sustrase de pe trei stâlpi de electricitate, unde erau montate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar verificările continuă, sub toate aspectele, pentru identificarea autorului/autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.”

Foto descriptiv: Stirile Kanal D

Donaris 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441