930×122 CAPRA 5

campulung

Cum a fost prins un „șmecher” conducând

Cum a fost prins un „șmecher” conducând

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Un câmpulungean, în vârstă de 47 de ani, a fost prins de Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung după ce a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteză foarte mare pe raza localității Schitu Golești.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, care acționau în noaptea de 17 spre 18 august pe raza de competență, au depistat un bărbat de 47 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 125 km/h.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.„, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3