930×122 CUMPANA 5

dezvăluiri

Cum ar înșela Lidl clienții! Un fost angajat dezvăluie secrete tari!

Cum ar înșela Lidl clienții! Un fost angajat dezvăluie secrete tari!

Citiți și: Pitești. Roșii „gustate” de șoareci la un supermaket cunoscut

Oricine face cumpărături în mod regulat în piețele ecologice știe că pentru alimentele bio se plătește mai mult.

Acest lucru este problematic pentru un magazin de tip discount precum Lidl, care își face reclamă cu prețuri mici. În acest scop, a fost creat sigiliul ecologic intern “Bio Organic”.

Citiți și: Pitești. Situație revoltătoare la LIDL – CNCD! Ce pățesc clienții care nu sunt atenți

Potrivit fostului director de marketing de la Lidl, produsele “Bio Organic” sunt făcute în mod deliberat pentru a fi similare din punct de vedere vizual cu produsele Bioland, conform Ziarulromanesc.at.

Lidl folosește ambele sigilii ecologice pe propriile produse, astfel încât etichetarea devine confuză. Clienții care nu se uită cu atenție ar recunoaște cu greu diferența și ar crede că achiziționează un produs Bioland.

Cu toate acestea, propriul sigiliu ecologic al Lidl garantează, de obicei, doar standardul ecologic minim al UE. În plus, potrivit documentarului ZDF, puținele produse Bioland erau adesea amestecate pe rafturi cu produsele de marcă proprie “Bio Organic”.

În comparație cu produsele Bioland de înaltă calitate, acestea sunt mai ieftine – atât la cumpărare, cât și la vânzare. Lidl a vrut să își încurce clienții cu acest truc”, continuă fostul director de marketing al Lidl.

Toată știrea o puteți citi AICI – Așa înșală Lidl clienții. Un fost angajat dezvăluie secretele popularului lanț de supermarketuri

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3