930 x122 grota rece

Asociația Pur și Simplu Verde

Cum puteți economisi bani la factura de energie!

Cum puteți economisi bani la factura de energie!

Citiți și: Pur și Simplu Verde: Împreună pentru o universitate adaptată la inteligența artificială

Schimbările climatice: Cum ne afectează pe fiecare dintre noi? Cum putem să combatem și să contribuim activ? Sunt doar două dintre întrebările la care veți găsi răspuns în cadrul unui eveniment hibrid despre schimbările climatice, beneficiile energiei regenerabile pentru mediu, finanțe personale, sănătate și ocupare.

Veți afla cât mai multe despre efectele încălzirii globale, despre cum puteți economisi bani la factura de energie și în ce sectoare puteți găsi locuri de muncă în perioada următoare de la experții în mediu, energie regenerabilă și ocupare din Asociația Pur și Simplu Verde.

Citiți și: Prioritățile verzi ale orașelor din România

„Discuția este un eveniment-satelit al Pactului Climatic European. Mai multe informații despre eveniment și Pactul Climatic găsiți pe site-ul UE: https://climate-pact.europa.eu/events/satellite-event-renewable-energy-explained-2022-11-25_en

Evenimentul va fi transmis live pe https://Facebook.com/cjhunedoara.

„Dacă va înscrieți la eveniment până în 24 noiembrie pe acest link https://pursisimpluverde.ro/ninja-forms/12cp5e/, puteți adresa întrebări vorbitorilor și veți primi materiale adiționale despre energie regenerabilă. Va așteptam cu drag!

Email de contact: office@pursisimpluverde.ro.”, transmite Asociația Pur și Simplu Verde.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90