EcoMoto 930×122

accident

CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL DE LA LEREȘTI

Polițiștii argeșeni au finalizat cercetările la fața locului în cazul accidentului grav de circulație produs în această seară la Lerești.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

„Un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe raza localității Leresti, dinspre Leresti către Câmpulung, pe fondul altor preocupări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu trei motociclete, care făceau parte dintr-un grup de mai multe motociclete.

În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, din Mărăcineni și o femeie de 27 de ani, din Mioveni, care conduceau 2 dintre motociclete, au fost răniți grav și transportați la spital (politraumatizati).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, ne-a transmis IPJ Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90