930×122 CAPRA 5

emag

Cum să cumpărați oglinzi de baie

Oglinzile reprezintă un accesoriu fantastic pentru băile dumneavoastră. Vechile standarde pentru oglinzile de baie aproape că au dispărut. În zilele noastre, oamenii aleg din ce în ce mai mult oglinzi de baie spectaculoase.

Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

Fie că vă proiectați o baie nouă sau înlocuiți o oglindă de baie uzată, este important să aruncați o privire la cele mai bune oglinzi de pe piață. Suntem încrezători că veți găsi acest ghid de cumpărare util în căutarea oglinzii perfecte.

Care este dimensiunea oglinzii pe care trebuie să o alegeți?

Măsurați lungimea blatului de lavoar și a zonei de chiuvetă înainte de a vă îndrepta spre magazin – pe teren sau online. Încercați să lăsați câțiva centimetri de spațiu de o parte și de alta. Dimensiunea oglinzii pe care o alegeți depinde în mare măsură de lungimea blatului de baie. Puteți alege fie să aveți o oglindă care să acopere întreaga lungime a blatului, fie să limitezi dimensiunea la lungimea chiuvetei. Această opțiune ar permite suficient spațiu de o parte și de alta pentru corpurile de iluminat.

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

Dacă vă proiectați o baie de la zero, este o idee bună să vă alegeți mobilier de baie înainte de a cumpăra oglinzile pentru baie. Este considerabil mai ușor să cumpărați o oglindă care să se potrivească cu blatul, decât cu invers. Când luați măsurile, notați înălțimea peretelui, precum și lungimea, astfel încât să evitați să cumpărați o oglindă supradimensionată.

Atunci când agățați noua oglindă de peretele din baie, luați în considerare înălțimea persoanelor care vor folosi baia. Dacă aveți copii, va trebui să luați în considerare și acest aspect..

Cum să determinați forma și dimensiunea potrivită a unei oglinzi de baie?

Oglinzi circulare, oglinzi arcuite, oglinzi mari – oglinzile de toaletă pentru baie vin în nenumărate forme, culori și dimensiuni încât căutarea oglinzii perfecte poate părea o căutare fără sfârșit. O oglindă care arată grozav în magazin poate arăta destul de obișnuit sau chiar complet greșit atunci când o aduceți acasă și decideți să o agățați. O modalitate prin care ați putea anula acest scenariu este să testați designul preferat de oglinzi de baie înainte de a pleca, folosind un șablon decupat din hârtie sau carton pentru postere.

Atașați acest șablon pe peretele băii dvs. cu bandă adezivă. În curând vă veți face o idee despre forma și stilul corect al oglinzii care ar funcționa. La fel, veți avea o idee despre oglinda care nu ar funcționa. De exemplu, s-ar putea să vă doriți o oglindă hexagonală funky. Dar când încercați un șablon hexagonal, vă dați seama că nu se potrivește și pare complet greșit. Gândiți-vă cu adevărat la stilul și forma oglinzii care va arăta cel mai bine în spațiul pe care îl aveți la dispoziție.

Deși oglinzile de baie dreptunghiulare sunt cele mai populare, puteți lua în considerare achiziționarea unei oglinzi circulare, pătrate sau ovale. Marginile biseolate arată, de asemenea, uimitor, așa că aveți grijă să luați în considerare întreaga gamă de forme și culori înainte de a lua decizia finală.

Ar trebui să alegeți o oglindă de baie cu ramă sau fără ramă?

Oglinzile de toaletă cu ramă și fără ramă pot fi ambele o alegere elegantă, opțiunile de bază, fără ramă, fiind cele mai accesibile, moderne și minimaliste – perfecte pentru casele contemporane. Pe de altă parte, o oglindă decorativă de perete cu o ramă ornată sau elaborată este ideală pentru un spațiu mai tradițional – gândiți-vă la alamă, bronz sau aur. Alegeți o opțiune cu ramă (sau fără ramă) care se potrivește cu estetica băii dvs. Ați putea încerca o ramă simplă din lemn dacă doriți o oglindă cu ramă care să nu fie prea exagerată.

Există loc pentru a fi la fel de eclectic cum vă place și pentru a face o declarație îndrăzneață cu alegerea oglinzii de baie, dacă asta este ceea ce doriți să faceți.

Oglinzile de perete vin într-o gamă variată de forme și dimensiuni. Puteți monta aceste oglinzi ușor de instalat direct pe perete pentru a se potrivi cu decorul și spațiul din baia dumneavoastră. Formele la modă sunt oglinzile circulare și oglinzile dreptunghiulare, iar acestea se potrivesc în orice tip de baie.

Oglinzile iluminate sunt prevăzute cu lumini LED care luminează întreaga baie. Tehnologia oglinzilor iluminate a suferit o schimbare radicală în ultimii ani. Pe lângă faptul că vă luminează baia, oglinzile iluminate imită lumina naturală, creând condiții perfecte pentru bărbierit sau pentru aplicarea machiajului.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3