930 x122 grota rece

emag

Cum să vă transformați bucătăria în inima casei

S-au dus zilele în care bucătăria este un loc în care pur și simplu se gătește și se pregătește masa!

Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

În ultimii ani, s-a înregistrat o creștere accentuată a popularității bucătăriei în plan deschis, care corespunde stilului nostru de viață mai informal.

Această evoluție către spații libere și multifuncționale a însemnat că bucătăria nu mai este izolată de zonele sociale ale casei, ci a devenit centrul în care toată lumea se reunește pe colțare de bucătărie.

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

Un spațiu mare și deschis în casă încurajează socializarea cu familia și prietenii, chiar și atunci când se desfășoară activități diferite. Fie că vă relaxați pe colțare de bucătărie, fie că pregătiți cina sau vă faceți temele, faptul că toată lumea se poate bucura de același spațiu creează un sentiment de unitate și confort, atât de important în zilele noastre pentru o casă de familie.

Citiți mai departe pentru a afla cele mai bune sfaturi despre cum să proiectați un spațiu deschis elegant și social și să vă transformați bucătăria în inima casei.

CREAȚI ZONE

Unul dintre avantajele spațiilor în plan deschis este că încăperea poate fi împărțită în zone relativ ușor. Atunci când vă proiectați bucătăria în spațiu deschis, este important să vă gândiți la zonele de luat masa, de living și de divertisment și la modul în care acestea vor fi dispuse pentru a funcționa cel mai bine pentru dvs.

Fiecare zonă ar trebui să aibă un scop și să vă permită să vă concentrați pe o singură sarcină la un moment dat, fără a fi nevoie să fiți complet izolat de restul spațiului.

De exemplu, dacă vă place să primiți oaspeți, este important să luați în considerare unde vor sta oaspeții dvs. în timp ce gătiți – nu veți dori ca aceștia să stea lângă dvs. în timp ce creați delicii culinare, dar îi veți dori suficient de aproape pentru ca conversația să poată curge. Investiți în colțare de bucătărie pentru a face acest lucru să se întâmple.

În egală măsură, dacă vreți să îi supraveghiați pe cei mici care își fac temele în timp ce pregătiți cina, spațiul de locuit va fi un factor important de încorporat, astfel încât să fie la vedere din stația dvs. de bucătărie.

În bucătăriile în plan deschis și în spațiile sociale, trucul constă în a proiecta fiecare zonă astfel încât să pară separată, dar să funcționeze perfect cu celelalte zone din jurul ei.

Covoarele și pardoselile diferite sunt o modalitate inteligentă de a defini zonele într-un spațiu deschis. Perfecte pentru a oferi o ancoră pentru mobilier, covoarele pot ajuta la crearea unui punct

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90