pizzeria sapori  930 122

casino.netbet.ro

Cum se joacă baccarat

Baccarat, un joc de cărți cu o istorie de câteva sute de ani, câștigă tot mai mulți simpatizanți în ultima vreme. Popular pentru mult timp în cazinourile din SUA, jocul de baccarat a început să fie practicat și în cazinourile online din țara noastră.

Citiți și: Coroana de oțel a regilor României, turnată din țeava unui tun otoman – 143 de ani de istorie

Dacă ești deja pasionat de blackjack ori de poker și vrei să încerci un alt joc interesant, cu multe posibilități de pariere, baccarat poate fi soluția potrivită pentru tine.

Din ce în ce mai mulți români îl încearcă în mediul online, la operatorii licențiați de ONJN, inclusiv în versiunea live. Spre exemplu, în secțiunea live a cazinoului online NetBet utilizatorii pot încerca cele 11 mese cu dealeri, în care acțiunea este la un nivel înalt, pe o platformă sigură, fără bug-uri, cu mize ce pornesc de la doar 5 RON.

Cum se joacă însă baccarat?

Ți-am spus deja că baccarat este un joc distractiv și accesibil pentru utilizatorii din România, dar dacă ești curios care sunt regulile sale e important de știut că acestea sunt destul de simple.

La începutul fiecărei sesiuni, pe masă se împart două cărți pentru jucător și două pentru bancher. Sunt și situații în care se poate ajunge la o a treia carte extrasă pe masă, atât pentru jucător cât și pentru bancher. Iar una dintre particularitățile jocului de baccarat este aceea că poți paria atât pe mâna jucătorului, pe a bancherului și pe egalitate. Iar mâna câștigătoare este cea care se apropie cel mai mult de valoarea 9, dar fără să o depășească.

E recomandat să știi și valoarea cărților de la baccarat. Practic, cărțile de la 2 la 9 își păstrează valoarea, Asul valorează 1, în timp ce J, Q și K valorează câte 0 puncte. Pentru a calcula scorul unui jucător se adună valorile fiecare mâini și se păstrează ultima cifră.

Spre exemplu, dacă un jucător are cărțile 3 și 5 (un total de 8), iar bancherul are 9 și 8 (un total de 17), câștigător va fi jucătorul. Asta deoarece totalul bancherului va fi luat în funcție de ultima cifră, adică 7. În schimb, cea mai proastă mână din Baccarat este 0.

Când se trage a 3-a carte la baccarat?

În baccarat există posibilitatea de a extrage și o a treia carte. Acest lucru se ajunge în cazul în care valoarea totală a mâinii jucătorului este 5 sau mai puțin. El vă primi așadar încă o carte.

Bancherul va primi a treia carte în următoarele situații:

– Dacă totalul cărților din mână să nu este mai mare de 2, va primi încă o carte indiferent de cărțile jucătorului

– Dacă totalul cărților din mâna bancherului este 3, el va mai primi o carte doar dacă a treia carte a jucătorului nu este un 8

– Dacă totalul cărților din mâna bancherului este 5, va mai primi o carte doar dacă cea a jucătorului este între 4 și 7

– Dacă totalul cărților din mâna bancherului este 6, va mai primi o carte numai dacă jucătorul are un total de 6 sau 7

– Dacă totalul cărților din mâna bancherului este 7, va sta și nu va mai trage a treia carte

Așadar, regulile jocului de baccarat sunt destul de simple, iar acest joc, pe care l-am putut vedea și în anumite filme, este foarte interesant de încercat. Are mai multe versiuni, dar cele mai populare sunt Punto Banco și Chemin de Fer. Aceasta din urmă este versiunea inițială a jocului de baccarat.

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3