New Profesional Consult 930 x 122

meteo

Cum va fi vremea de Paște. Ce spun meteorologii

Potrivit meteorologilor, de la jumătatea lunii aprilie se așteaptă ca temperaturile să crească treptat.

Citiți și: Argeș: După potop, altă nenorocire!

Chiar dacă o prognoză exactă nu poate fi emisă în acest moment, fiind mult prea devreme, sunt șanse ca vremea să fie în general frumoasă de Paște, iar temperaturile să se încadreze în limitele normale pentru data din calendar.

Până în acest moment nu se prevede o răcire drastică în jurul sărbătorilor pascale, declară Mirela Polifronie, meteorolog la Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Argeș: Meteo de ultim moment! Când căldură de te topești, când vine furtuna!

„Este destul de devreme pentru vremea de Paști, însă, conform estimărilor meteorologice, ne-am aștepta ca temperaturile să crească de la jumătatea lunii aprilie. Momentan, nu s-ar întrevede o răcire drastică în jurul sărbătorilor pascale”, a spus Mirela Polifronie, miercuri, 30 martie, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„De asemenea, conform estimărilor, nu vom avea parte de precipitații în cantități însemnate, însă nu excludem apariția lor.

Cum spuneam, este mult prea devreme pentru a ne pronunța pentru o prognoză exactă în perioada sărbătorilor pascale”, a subliniat Mirela Polifronie.

Reamintim faptul că, de sâmbătă, 2 aprilie, vremea se răcește în toată țara. Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o atenționare de vreme rea. 20 de județe, inclusiv județul Argeș, se află sub cod galben de vânt puternic și ploi abundente. Subiectul pe larg, AICI: Vânt puternic, ploi și posibile vijelii în Argeș. ANM a emis cod galben.

Foto descriptiv: Digi24

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90