930×122 CAPRA 5

profesional new consult

Curs de electrician în construcții, în Pitești

Curs de electrician în construcții, în Pitești. Cursul este acreditat, iar diploma recunoscută la nivel național și internațional!

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

„Vă căuțați de muncă în domeniul Energiei sau doriți să înființați o firmă în domeniu? Un curs profesional Electrician în Construcții autorizat ANRE este primul pas ce trebuie urmat!

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Deoarece mereu am simtit că cel mai mare cadou pe care îl poti oferi este timpul și o carte, ne-am gândit că luna decembrie este perioada perfectă când vă putem oferi timpul nostru sub forma unei luni întregi în care puteți profita de REDUCERI pentru cursurile dorite.

Ne dorim să motivăm cât mai multe persoane să facă pasul mult dorit în carieră, iar pentru asta ai nevoie de o nouă calificare. 𝑻𝒆 𝒂ș𝒕𝒆𝒑𝒕ă𝒎 𝒍𝒂 𝒄𝒖𝒓𝒔𝒖𝒓𝒊!

Primul pas îl faci alături de profesioniști, traineri cu experiență și în cele mai bune condiții de studiu!

Electricianul în Construcții se ocupă în principal cu confecționarea și montajul instalațiilor de paratrăsnet și a prizei de pământ, măsurarea parametrilor la instalațiile electrice, montajul instalațiilor electrice aferente utilajelor termice și tehnico-sanitare, montajul instalațiilor electrice interioare și exterioare de uz general, remedierea defecțiunilor apărute la instalațiile electrice, precum și cu aprovizionarea cu materiale a locului de muncă.

IMPORTANT!!! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute și acreditate.

Curs dedicat celor ce doresc să activeze într-un domeniu foarte solicitat pe piața muncii din țară și străinătate

-curs acreditat

-curs calificare practic

-cele mai bune condiții de studiu și practică”, transmit reprezentanții firmei.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro sau la e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro / office@profesionalnewconsult.ro

Contact: 0784.333.777 /  0758.490.490 sau la sediul firmei din : Pitesti, Bld. I.C. Bratianu, Bl. D6, Jud. Arges, (în parcarea din spatele complexului Fortuna).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Operator Masini CNC

Curs Cadru tehnic PSI

Curs Croitor

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA