Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE FORMATOR. NUMĂR DE LOCURI LIMITAT

Curs de formator. Număr de locuri limitat. Vrei să activezi în domeniul formării profesionale a adulţilor? În perioada următoare va demara în Piteşti o nouă sesiune a cursului de formator, curs acreditat, recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul are un suport specific bine structurat, fiind susţinut de specialişti în domeniu, asigurând noţiuni teoretice, dar şi aplicaţii practice. Veți beneficia de un stil de predare modern, flexibil, practic și interactiv și de tehnici de formare de ultimă oră.

Formarea profesională a adulților este o activitate extrem de atractivă și de ofertantă pentru cei care stăpânesc foarte bine domeniile în care activează și care stăpânesc, de asemenea, capacitatea de a se adresa în public, abilitate care va fi deprinsă și la curs.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

 

Profesional New Consult vă invită să participaţi la cursul de formator pentru a beneficia de cele mai bune servicii, la cele mai bune preţuri de pe piaţă”, este invitația firmei organizatoare.

Mai multe detalii despre cursul de formator pot fi obţinute accesând acest link, AICI sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-numere de telefon: 0784.333.777, 0784.045.025, 0720.420.330;

-e-mail: office@profesionalnewconsult.ro;

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de inspector resurse umane;

Curs de contabilitate;

Curs de inspector SSM.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3