EcoMoto 930×122

curs

CURS DE STIVUITORIST ÎN PITEȘTI. CEL MAI MIC PREȚ DE PE PIAȚĂ

Nu pierdeți ocazia să ocupați unul dintre ultimele locuri disponibile pentru următoarea sesiune a cursului de stivuitorist organizat în Piteşti!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Organizat de Profesional New Consult cu avizul ISCIR, cursul le este necesar şi util tuturor celor care vor să se specializeze în această activitate, dar şi celor care doresc să îşi prelungească autorizaţia pe care o deţin în domeniu. Potrivit firmei organizatoare, cursul este oferit la cel mai mic preț de pe piaţă.

Se oferă condiţii de studiu excelente, săli moderne de curs și suport de curs elaborat.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Vreți să deprindeți cunoştinţele şi atestările necesare pentru a lucra pe motostivuitoare? Urmați cursul de stivuitorist organizat în Piteşti, curs avizat ISCIR!

Cursul li se adresează și celor care doresc să obţină autorizaţia iniţială de stivuitorist.

Ocupaţia de stivuitorist include totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea în condiţii de securitate a stivuitoarelor și implică cunoştinţe şi abilitãţi deosebite cu privire la manevrarea în deplinã securitate a mărfurilor.

De ce să alegeți cursul de stivuitorist organizat de Profesional New Consult? “Pentru că suntem de 10 ani pe piaţa de formare şi în tot acest timp am dat dovadă de profesionalism, seriozitate, promptitudine şi competenţã.”, transmit reprezentanții Profesional New Consult.  

Mai multe detalii despre cursul de stivuitorist pot fi obţinute accesând link-ul http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/iscir-anre/curs-autorizat-iscir-calificare-stivuitorist sau adresându-vă centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

-telefon – 0720.420.330, 0740.250.290, 0784.333.777;

-e-mail – office@profesionalnewconsult.ro;

-sediu în Pitești – bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

curs de fotografie;

curs de inspector resurse umane;

curs de tehnician electronică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90