930X122 MAIA

profesional new consult

Curs stivuitorist autorizat în Pitești

Curs stivuitorist autorizat în Pitești

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Doriți să obțineți sau să vă reînnoiți atestarea necesară activării ca Stivuitorist?

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Profesional New Consult vă ajută să obțineți toate informațiile în cele mai bune condiții de studiu.

Vă ajutăm nu doar să învățați o meserie, ci și să obțineți atestatul care vă va permite să activați legal în acest domeniu.

Beneficiați de reducere!

Pentru toate înscrierile efectuate în această perioadă, veți beneficia de reducere de 10%, dar aveți și posibilitatea de plată în rate!

Veți învăța ce presupune Calificarea de Stivuitorist și toți factorii de care depinde această activitate complexă: tipul vehiculului, tipul și categoria mărfurilor transportate, calitatea și eficiența transportului, gradul de securitate realizat pentru vehiculul și marfa transportată, gradul de optimizare a transportului, profesionalismul, aplicarea normelor de protecție a muncii, a normelor PSI și a normelor privind protecția mediului înconjurător.

Important! Certificatele / diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România și UE și acreditate de Ministerul Muncii și Justiției Sociale

Mai multe detalii despre curs, puteți obține accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,

email: cursuri@profesionalnewconsult.ro,

telefoane: 0740.250.290 / 0784.333.777 sau la sediul firmei din: Bld. I.C. Brătianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeș, în spatele market Prima – birou înscrieri și săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt:

Curs Tehnician Electronică

Curs Sudor

Curs Cadru tehnic PSI

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3