EcoMoto 930×122

cutremur

Cutremur cu magnitudinea de 7.7. A fost emisă alertă de tsunami

Un cutremur cu magnitudinea 7,7 s-a produs în largul Noii Caledonii. Mișcarea scoarței terestre a declanșat o alertă de tsunami în Pacificul de Sud.

Citiți și: România, lovită de cutremur în toiul nopții!

Cutremur cu magnitudinea de 7.7 grade Richter

Avertizări de tsunami au fost emise astăzi pentru țările din Pacificul de Sud, după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,7 grade s-a produs la sud-est de Insulele Loyalty, în teritoriul francez Noua Caledonie, potrivit Reuters.

Cutremur

Cutremur

Citiți și: Cutremure într-o zonă total neobișnuită! Date oficiale

Avertizarea vizează Vanuatu, Fiji și Noua Caledonie, a anunțat Centrul de alertă pentru tsunami din Pacific (PTWC). Autoritățile din Australia a declarat că există o amenințare pentru insula Lord Howe din largul coastei sale estice.

Institutul seismologic din SUA a anunțat că seismul a avut loc la o adâncime de aproximativ 38 de kilometri, conform unor date publicate și pe Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90