EcoMoto 930×122

cutremur

    Cutremur în România, din nou! INFP anunță evenimentul seismic!

    Cutremur în România, din nou! INFP anunță evenimentul seismic!

    Citiți și: A fost cutremur, acum! Magnitudine – 4.4!

    Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a emis o alertă cu privire la producerea unui cutremur slab în zona seismică Vrancea.

    Evenimentul a avut loc pe data de 14 Noiembrie 2023, la ora 11:03:04 (ora locală a României), și a avut o magnitudine de ml 3.7, la adâncimea de 154.6 km.

    Citiți și: România, lovită de cutremur în toiul nopții!

    Cutremurul a fost resimțit în diferite localități din apropiere, precum Focșani, Buzău, Sfântu-Gheorghe, Brașov, Barlad și Bacău. Desi magnitudinea a fost slabă, intensitatea resimțită a fost notată cu nivelul I.

    Echipa de seismologi și specialiști de la INCDFP monitorizează continuu situația și va furniza informații suplimentare în caz de evoluții semnificative. Este recomandat ca populația să fie precaută și să fie pregătită pentru astfel de evenimente. Se sugerează păstrarea calmului și respectarea măsurilor de siguranță în cazul replicilor posibile.

    Cutremur în România, din nou! INFP anunță evenimentul seismic!

    Și ieri a fost cutremur slab, tot în zona seismică Vrancea, cu magnitudinea ml 3.3,

    Seismul s-a produs la adâncimea de 79.9 km.

    Informațiile sunt furnizate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

    Cutremurul a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: 37km V de Focșani, 65km N de Buzău, 73km E de Sfântu-Gheorghe, 86km E de Brașov, 93km SV de Bârlad, 94km S de Bacău.

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3