930×122 CAPRA 5

cutremur

Cutremur mare acum în România!

Cutremur mare acum în România!

Citiți și: A fost cutremur, acum! Magnitudine – 4.4!

Update 17:13: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență transmite:

„Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime.

Informații despre măsurile și modul de comportare înainte, în timpul și după producerea unui seism, aici: https://fiipregatit.ro/ghid/cutremur/

Citiți și: România, lovită de cutremur în toiul nopții!

Reguli de comportare în caz de cutremur: https://youtu.be/rlEuJdtQrgI

În cazul seismelor, Sistemul RO-ALERT nu va difuza notificări, anterior declanșării acestora.

Ulterior producerii cutremurului, în cazul în care acesta generează consecințe grave, vor putea fi difuzate mesaje de avertizare a populației, cu măsuri de protecție adecvate (de exemplu: puncte de distribuție a ajutoarelor de urgență)”.

Astăzi, la ora 16:58 s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur semnificativ cu magnitudinea ML 5.2, la adâncimea de 15 km.

Seismul a fost resimțit și în Pitești.

Cutremurul s-a produs la 102km SV de Sibiu, 107km NV de Craiova, 137km V de Pitești, 166km E de Timișoara, 179km S de Cluj-Napoca, 183km SE de Arad, 196km V de Brașov, 218km E de Belgrade, 222km E de Zemun, 224km V de Ploiești.

Seismul s-a resimțit și în Bulgaria, și în Serbia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3