930×122 CAPRA 5

cutremur

CUTREMUR ÎN VRANCEA! A AVUT APROAPE 4 GRADE PE SCARA RICHTER!

Un cutremur cu magnitudinea de 3, 9 grade pe scara Richter s-a produs în urmă cu puțin timp, la ora 12:04, în zona Vrancea. Este cel mai puternic înregistrat în această lună.

Citiți și: Pământul s-a „zvârcolit” de Paște

Seismul a avut loc la o adâncime de 150 de kilometri, cele mai apropiate localităţi mari de epicentru fiind Covasna (34 de kilometri), Târgu Secuiesc (45 de kilometri), Focşani (48 de kilometri), Râmnicu Sărat (54 de kilometri) şi Mărăşeşti (54 de kilometri). Cutremurul a fost resimțit doar în localitățile din zonă.

Conform datelor furnizate de Institutul Naţional pentru Fizica Pământului, acesta este al nouălea cutremur cu magnitudinea de peste 3 grade pe scara Richter înregistrat în România în luna august a anului în curs. Cel mai recent s-a produs pe 16 august, iar cel mai puternic, până la cutremurul de astăzi, a fost înregistrat pe 5 august și a măsurat 3, 8 grade pe scara Richter.

Citiți și: A fost iar cutremur în țară! Zona în care s-a produs ridică semne de întrebare

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90