NOR CURIER 930X122

Campanie anti-drog

Cutremurător ce se va întâmpla la Pitești mâine

Cutremurător ce se va întâmpla la Pitești mâine

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Cunoscutul prof. univ. dr. Neculae Bâldea, alături de alte persoane, medici, pshihologi, psihoterapeuți, reprezentanții mai multor instituții, vor vorbi despre pericolul în care se află tinerii în general dar mai ales copiii.

Un flagel în fața căruia autoritățile, deocamdată, par depășite. De aceea, se va face un apel ferm către părinți, toți cei ale căror odrasle sunt la vârsta adolescenței.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Patimi

La Centrul Multifuncțional (Filarmonica) din municipiul nostru va avea loc mâine seară la ora 18,30, o conferință atipică.

Se va spune un NU, hotărât drogurilor, precum este și titlul evenimentului: „STOP DROGURILOR! COPILUL; UN DAR NEPREȚUIT.”

Nu se vor vehicula doar noțiuni teoretice ci se vor înfățișa auditoriului exemple concrete. Patimile unor tineri care au căzut în ispită. Au fost atinși de „microbul alb”, au consumat droguri. Și apoi s-au zbătut din răsputeri să scape din ghearele viciului.

Întorși din iad

A fost chin pentru ei. Chin a fost și pentru familiile lor.

Cazurile care vor fi evocate vor cutremura, desigur, în special firile sensibile prezente în sala Centrului Multifuncțional. În felul acesta piteștenii care vor participa la conferință vor conștientiza mult mai limpede efectele devastatoare ale consumului de droguri.

Ținta: părinții

Din acestă perspectivă, prof. univ. dr. Neculae Bâldea care va participa la conferință din ispostaza de reprezentant al Centrului de Educație Creștină Pitești, a declarat în exclusivitate pentru ePitești: „Multe campanii sunt axate în general pe tineri, pe adolescenți. Însă noi ne propunem altă țintă – părinții! Va fi o conferință de mare interes pentru toate mamele și toți tații adolescenților din Pitești, mai ales părinți de liceeni. Au o responsabilitate imensă. Și dacă își iubesc copiii, și sigur e așa, trebuie să le facă o educație adecvată în ceea ce privește pericolul care-i pândește, drogurile…”

Cine se implică

Mai multe instituții sunt implicate în această acțiune: Instituția Prefectului Argeș, Asociația AntiDrog Est Europeană; Primăria Pitești; Inspectoratul Școlar Județean Argeș; Primăria Municipiului Pitești; Primăria Curtea de Argeș; Centrul de Educație Creștină „Dumnezeu te iubește”.

În trei orașe

Nu doar piteștenii pot afla cât de rău pot face drogurile adolescenților ci și argeșenii din alte localități.

În ziua de 28 noiembrie la ora 18,00 conferința va fi susținută și la Centrul de Cultură și Artă „G. Topârceanu” din Curtea de Argeș. În ziua următoare, la ora 12,00 aceeași specialiști vor merge să vorbească muscelenilor.

La Câmpulung întâlnirea cu publicul interesat va fi la Colegiul Național „Dinicu Golescu”.

Cutremurător ce se va întâmpla la Pitești mâine

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Problema nu sunt copii, sunt noile generații de părinți cu vârste intre35-50 ani care au foarte multă prostie în cap și lipsa de școală. Copii sunt fără minte la 13-14 ani dar unde sunt părinții când copii vin drogați acasă,vă spun eu majoritatea sunt divorțați ca doamnele visează numai viața de film și alții aleargă după bani zi și noapte crezând că dragostea și viitorul copiilor se rezolvă doar cu bani. O generație de părinți retardați. Și marea problemă e corupția din poliție și politica ca se lasă să se vândă droguri peste tot și se fac ca nu văd. Dar asta a devenit România o țară coruptă plină de lingăi și politicieni corupți și anslfabeti

  • Staiu Teodor Gheorghe spune:

    Susțin și eu faptul că nici „statul” și nici părinții din secolul 21 nu mai au nici interesul și nici capacitatea de a se preocupa de educația copiilor!!! Banii și doar banii valorează! Iuda pentru niște arginți a vândut pe Isus, ăștea își vând copii, vând viața, vând TOT! Au vândut ȚARA, au vândut istoria, au vândut educația poporului, au vândut sănătatea poporului și cel mai grav AU VÂNDUT ȘI PE DUMNEZEU!!! Trezește Doamne România!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3