930×122 CAPRA 5

dacian cioloș

Dacian Cioloș amenință cu ieșirea de la guvernare

Dacian Cioloș, liderul USR-PLUS a declarat astăzi, 1 septembrie, ieșirea de la Guvernare a miniștrilor acestei formațiuni politice, dacă nu vor fi respectate solicitările privind desființarea Secției Speciale de Investigare a magistraților.

Citiți și: Surpriză: Cine ar ieși președinte mâine dacă ar fi alegeri prezidențiale

Un alt motiv pentru care copreședintele USR-PLUS a amenințat cu ieșirea de la Guvernare are legătură cu gestul premierul României, Florin Cîțu care a cerut introducere suplimentară pe ordinea de zi a Programului Național de Investiții Anghel Saligny, din cauza căruia ședința de guvern începută la ora 11 a fost întreruptă.

„Nu știam că acest subiect va fi pe ordinea de zi suplimentară. Din câte înțeleg, nu are toate avizele, pentru că nu-l are pe cel al Ministerului Justiției și nici pe cel al Transporturilor. Am avut o discuție în coaliție. Convenisem că acest proiect nu intră pe Ordinea de Zi până nu clarificăm și votul pe desființarea Secției Speciale. Cred că așa se construiește încrederea în coaliție. Dacă ne punem unii pe alții în fața faptului împlinit, ăstea sunt semnale că nu vrem să construim împreună. Noi Vrem să construim împreună.

Citiți și: LOVITURĂ DE TEATRU! NIMENI NU SE AȘTEPTA

Rămânem calmi dar fermi. Vrem că continuăm în această formulă. Nu putem să transformăm Guvernul într-o structură care ia decizii pentru a rezolva probleme interne de campanie în partid”, a spus Dacian Cioloș pentru Digi24.

Acesta a mai declarat faptul că USR-PLUS nu va depune moțiune contra Guvernului Cîțu, însă miniștrii se vor retrage din coaliție dacă „punctele lor de vedere nu mai sunt respectate”.

„(…) miniștrii noștri nu mai au ce să caute într-un Guvern în care punctele lor de vedere nu mai sunt respectate”, a declarat Dacian Cioloș, pentru aceiași sursă.

Sursă foto: G4Media.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90