Donaris 930 x 122

accident

Dan Barna, acroșat de o mașină pe trecerea de pietoni!

Deputatul USR Dan Barna a fost implicat vineri, într-un accident rutier. Acesta a fost acroșat de o mașină pe o trecerea de pietoni din Capitală.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Dan Barna a transmis într-un mesaj pe Facebook că urmările accidentului nu sunt grave și că are nevoie doar de odihnă.

Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus.

Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine.”, a transmis deputatul pe pagina sa oficială de Facebook.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti, citat de digi24.ro, Dan Barna a refuzat iniţial să fie transportat la spital, însă el s-a prezentat ulterior la Spitalul Floreasca.

Acesta traversa drumul public pe o trotinetă electrică când s-a produs accidentul, mai notează sursa citată.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto principal: Facebook Dan Barna

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel spune:

    La cat sărea in sus pe vremea pandemiei ca romanii trebuie sa se vaccineze obligatoriu ca bla bla asta trebuia calcat pe cap🙃

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3