930×122 CAPRA 5

danut dinu

DĂNUȚ DINU ȘI-A ”TRAS” SENS UNIC PE STRADA PE CARE LOCUIEȘTE

Au trecut cinci luni de când Primăria Pitești are un alt primar și, în mare parte, un alt Consiliu Local. Suficient timp, am putea spune, pentru numeroase proiecte în favoarea cetățenilor.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Dar cum timpul costă bani, unii îl folosesc pentru binele propriu. Exemplu concret: domnul consilier municipal Dănuț Dinu. Fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și-a făcut sens unic pe strada Livezilor din cartierul Ceair, stradă pe care locuiește. Frumos, foarte frumos! Ce nu v-a convenit, domnu’ Dinu? Era prea aglomerată strada? Nu aveați loc să vă plimbați cu mașinile (achiziționate și întreținute dintr-un venit umil, de care faceți atât tam-tam)?

Surse din Primărie au confirmat pentru ePitești că domnul Dănuț Dinu a insistat în comisia de circulație a municipiului să se realizeze acest sens. Comisie din care și dumnealui face parte. Doar cine-mparte, parte-și face! În aceeași comisie sunt și primarul Cornel Ionică, viceprimarul Sorin Apostoliceanu, Cristian Gentea, reprezentanți ai Poliției Rutiere Pitești și ai ADP (Administrația Domeniului Public) Pitești.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Veniți, domnule Dinu, cu cât mai multe inițiative, dar să fie în folosul tuturor cetățenilor, nu numai al dumneavoastră! Nu ți-e rușine, Dănuțule, să ieși în fața piteștenilor, în fața argeșenilor, să promiți și să faci doar pentru tine?

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Nelu spune:

    Domnule Dinu, cu cât mai multe inițiative, dar să fie în folosul tuturor cetățenilor, nu numai al dumneavoastră! Nu ți-e rușine, Dănuțule, să ieși în fața piteștenilor, în fața argeșenilor, să promiți și să faci doar pentru tine? (sens unic pe strada care locuiesti ) NU vrei sa ajuti si pe cetateni care NU pot obține un loc de parcare (cu ordonata votata de consilieri icopetenti ) ce Nu se poate lua un loc de parcare decît cu presedintele de bloc…. si cu admistratorul care nu e pus la curent cu locurile de parcare . Vreau sa fiu contactact cu mai multe lamuriri……..!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3