930 x122 grota rece

accident

Daună totală în Argeș. Mașină zob ,,zburată” de pe carosabil

Daună totală în Argeș. Mașină zob ,,zburată” de pe carosabil

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Update, ora 09.19

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

,,În cursul nopții, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Godeni a avut loc un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe DC 10, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod, după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a suferit leziuni.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat că cel în cauză se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultată fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, precum și pentru acordarea de îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs.”

Știre inițială, ora 08.08

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile în această dimineață, în localitatea Godeni.

Mașina a fost total avariată, iar un tânăr grav rănit a fost transportată la spital, în stare de semiconstiență.

,,În jurul orei 04:00, pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați să intervină în localitatea Godeni, în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

De urgență către locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, care au identificat o victimă aflată încarcerată în autoturism.

Daună totală în Argeș. Mașină zob ,,zburată” de pe carosabil

Aceasta a fost extrasă cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei și predată echipajelor medicale.

A fost vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 20 de ani, preluată în stare de semiconștiență și transportată la spital de către un echipaj mixt SMURD-SAJ.”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Ugență Argeș.

Sursă foto: ISU Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90