930×122 CAPRA 5

conferință de presă

De astăzi încep oficial Zilele Municipiului Pitești!

În acest moment, la sediul Primăriei Pitești, edilul Cristian Gentea susține o conferință de presă prilejuită de ”Zilele Municipiului – Pitești Fest”.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

De astăzi încep oficial Zilele Municipiului Pitești.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Joi, 18 mai, piteștenii și argeșenii pot vizita în parcul „Lunca Argeșului” vernisajul „Tradiție și creativitate” – expoziție open-air de proiecte realizate, în cadrul Anualei de Arhitectură Oltenia-Muntenia, organizatori: Ordinul Arhitecților din România, filiala Muntenia Vest.

De la ora 19:00 va avea loc concertul aniversar care marchează 16 ani de activitate a Filarmonicii Pitești. Invitați sunt Trupa „Brio Sonores”.

Și în următoarele zile vor avea loc numeroase evenimente în municipiu: expoziții, spectacole de dans și muzică, concerte, concursuri, etc. Vezi programul AICI  

Știre în curs de actualizare

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ionuț spune:

    Transportul gratuit ar trebui să fie din 15 în 15 minute în intervalul orar 18 -22 .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90