NOR CURIER 930X122

exercițiu

De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Astăzi, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control – Poliția Locală Pitești au desfășurat o acțiune inopinată pe strada Exercițiu din municipiul Pitești.

Scopul a fost verificarea modului de ocupare a domeniului public, respectiv deținerea și respectarea acordurilor eliberate de Primăria Municipiului Pitești.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

„Au fost verificați peste 20 de agenți economici, fiind identificate mai multe persoane care desfășurau comerț ambulant neautorizat.  Aveau amplasate mese și ambalaje, fără a deține documente legale.

De ce au fost amendați mai mulți comercianți 

Ca urmare a verificărilor efectuate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, conform H.C.L. nr. 283/2021, pentru <<exercitarea activității de comerț pe domeniul public, fără a deține acordul autorităților administrației publice locale>>, valoarea acestora fiind cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei.

Acțiunile de acest fel vor continua pe toată perioada următoare.”, au transmis reprezentanții municipalității.

Foto: Primăria Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • radoo spune:

    clanu Rizea (tot de pe Exercitiu ) cand pica ?

  • Gicu spune:

    Poate ii controlați și pe valutistii din parcarea Argesul-Muntenia. De 30 ani prestează fără Revisal, Casa de marcat legata la ANAF, Protecția muncii, TVA și alte …. , si pe vânzătorii de țigări fara timbru din Piața..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90