930 x122 grota rece

emag

De ce să alegi un Apple Watch?

De ce să alegi un Apple Watch?

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

Ești în căutarea unui ceas inteligent cu funcții care să îți ofere informații despre stilul tău de viață și despre anumite aspecte ce țin de sănătatea ta? Ia-ți câteva minute să citești și acest articol, pentru că am rezumat în el cam toate informațiile esențiale despre Apple Watch, o opțiune foarte bună atunci când vine vorba de ceasuri smart.

Principalul motiv pentru care merită să alegi un Apple Watch, înainte să trecem în revistă toate funcțiile lui interesante, este acela al designului. Este un ceas care se va potrivi atât la ținutele tale elegante, cât și la cele mai sport, indiferent dacă ești femeie sau bărbat. Ce îți recomandăm este să alegi un ecran suficient de mare și potrivit pentru mâna ta. De aceea, poate că o idee foarte bună este să mergi în magazine să probezi mai multe modele, ca să vezi cum ți se potrivește. Degeaba ai pus ochii pe un Apple Watch 8 de ultimă generație, dacă acesta este prea mic sau prea mare pentru încheietura mâinii tale.

Citiți și: Cea mai versatilă bluză de sezon pentru bărbați și cum să o asortați

Și pentru că tot am menționat de versiuni, trebuie să știi că acesta a ajuns la versiunea a 8-a. De la modelul 1 și până la 8, Apple nu și-a dezamăgit fanii la nicio lansare de nou model. Desigur, ele au funcții destul de variate, de aceea e bine să citești despre fiecare în parte să vezi care este cel care îți poate îndeplini toate nevoile, mai ales dacă tu funcționezi pe un buget mai redus.

Ce mai trebuie să știi?

Ce mai trebuie să știi despre Apple Watch este că este capabil să înregistreze activitatea inimii, bătăile pe minut, atât pe timp de zi, cât și pe timpul sportului sau al somnului. Dacă ceva este în neregulă cu inima ta, ceasul îți va trimite o notificare. Să spunem că faci un exercițiu fizic care este prea mult și inima nu face față. Te poți baza pe el că te avertizează că nu ești în siguranță. Modelul 8 este capabil chiar să îți facă și un EKG, oricând dorești și ai nevoie. Este practic un asistent extraordinar la mâna ta, zi de zi.

În monitorizarea sănătății, modelele mai recente au chiar și o funcție care înregistrează temperatura și pot detecta astfel când o femeie se află la ovulație, lucru foarte important pentru sănătatea unei femei.

De asemenea, Apple Watch este pregătit cu o suită de funcții capabile să îți monitorizeze somnul în detalii atente și să îți ofere informații care te pot ajuta să îmbunătățești această parte atât de importantă a vieții tale.

Apple Watch te va menține conectat

Pe lângă funcțiile care îți monitorizează sănătatea, Apple Watch te va menține conectat, fără să fie nevoie să mai scoți telefonul din buzunar. Poți răspunde la telefon și trimite mesaje, poți asculta muzică, urmări o hartă și plăti cumpărăturile doar dacă atingi aparatul POS cu încheietura mâinii tale.

Funcțiile sunt minunate, dar trebuie să știi că anatomia nu este cea mai bună, comparativ cu alte modele de ceasuri inteligente de la alte branduri producătoare de astfel de gadgeturi. Dacă branduri precum Garmin oferă ceasuri cu o autonomie chiar și de o săptămână, ei bine, aici Apple Watch stă puțin mai slab, cu o autonomie de maxim 2-3 zile, în funcție de cât de multe funcții ai active pe el și de cât de des îl folosești.

Concluzia este că acest ceas este unul foarte capabil și dorit de mulți oameni, iar dacă nu te deranjează autonomia redusă a bateriei, poate fi o alegere potrivită pentru tine și mai elegantă decât alte ceasuri inteligente, care au tendința de a avea un design mai spre sport decât spre elegant.

Ce este important este să nu te grăbești niciodată înainte de o cumpărătură de un așa calibru. Noi îți recomandăm să petreci suficient timp în căutările tale, să compari oferte de prețuri și să vezi ce găsești atât în magazinele fizice, cât și în magazinele online. Este posibil să poți obține mereu un preț mai bun decât anticipezi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90