930×122 CAPRA 5

prognoza meteo

De mâine, vremea se va schimba radical

Dacă până acum am avut parte de o toamnă blândă, cu soare și temperaturi situate în jurul valorii de 18-19 grade, de mâine, toamna începe să-și intre pe deplin în drepturi.

Citiți și: Vremea de Florii: Ce ne așteaptă după ninsorile din jumătate primăverii

Zilele vor deveni mai reci, temperaturile maxime ajungând la valori de 12…14 grade. Minimele se vor situa, în medie, între 5…8 grade.

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

La Pitești, spre sfârșitul săptămânii, vremea se va răci. În zilele de joi, vineri, sâmbătă, duminică, respectiv luni vor fi șanse mari de ploaie.

Potrivit meteorologilor, pentru Muntenia, estimările prognostice, pentru cea de-a doua săptămână (perioada 11 – 17 octombrie) indică valori în general apropiate de cele climatologic specifice pentru mijlocul lunii octombrie, ziua cu 16…18 grade, iar noaptea 5…9 grade, mediat regional, posibil în creştere uşoară la finalul intervalului.

Cu toate acestea, pe alocuri, ploi în general slabe vor fi posibile și în unele zile din a doua săptămână.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3