930 x122 grota rece

meteo

De Paște se strică vremea. Va ploua!

Se strică vremea! Meteorologii spun că duminică, în prima zi de Paște va ploua în special în centrul, estul și sudul țării. Elena Mateescu, director ANM, a declarat pentru digi24.ro că în aceste zone ale țării este posibil să se înregistreze perioade cu averse însoțite de descărcări electrice.

Citiți și: Meteorologii anunță temperaturi de vară în weekend

Sâmbătă însă vremea va fi caldă. Vom avea parte de o zi cu soare și de temperaturi maxime situate între 14 și 20 de grade.

În noaptea de Înviere minimele se vor situa între 2 și 10 grade, mai notează meteorologul pentru sursa citată.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Începând de luni, 17 aprilie, ploile vor pune stăpânire treptat pe toată țara. Maximele se vor situa în jurul valorii de 15 grade Celsius, iar minimele în jurul valorii de 9 grade Celsius.

În săptămâna 17.04.2023 – 24.04.2023, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, precizează ANM.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA