930 x122 grota rece

acces interzis

Decizia oficială în România! A intrat în vigoare de la miezul nopții

Începând de astăzi, 17 aprilie, acest lucru va fi total interzis pe teritoriul țării noastre.

Citiți și: Atenție! Se oprește circulația

Este vorba despre o decizie oficială luată de Ministerul Transporturilor care vizează navele rusești.

Astfel, vasele rusești nu mai au voie să acosteze în porturile românești nici de la Marea Neagră, nici de la Dunăre. 

Citiți și: În sfârșit! Bicicletele și trotinetele electrice, interzise în centru

Accesul este interzis pentru orice navă înmatriculată sub pavilionul Rusiei, inclusiv navele care și-au schimbat pavilionul rus în pavilionul oricărui alt stat sau care și-au schimbat înmatricularea în Rusia în înmatricularea în oricare alt stat, după 24 februarie 2022, precizează un comunicat al Autorității Navale Române, citat de televiziunea publică.

Mai mult decât atât, această interdicție este valabilă inclusiv pentru iahturi (definite ca ambarcațiune cu lungimea mai mare de 15 metri), adică vasele care nu transportă mărfuri sau care nu au la bord mai mult de 12 pasageri. 

În porturile românești nu au voie nici ambarcațiunile de agrement sau „motovehiculele nautice”.

Există și excepții ale acestei decizii. Navele care transportă gaze naturale și petrol, produse chimice, combustibil nuclearcărbune, produse medicale, agricole și alimentare, dar și transporturile umanitare încă vor avea acces.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3