NOR CURIER 930X122

Arges

Decizie majoră în Rusia privind Dacia!

Decizie majoră în Rusia privind Dacia!

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Ministerul Industriei și Comerțului din Rusia și-a extins lista de mărfuri pentru import paralel, inclusiv unele mărci de mașini care nu erau incluse anterior, informează Profit.ro.

Sursa citată menționează că, potrivit unui ordin publicat de minister, mașinile și camioanele de la Citroen, Dacia, Ford, Genesis, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Opel, Peugeot și Renault pot fi acum importate în Rusia fără acordul deținătorilor drepturilor de autor.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

Mecanismul de import paralel presupune utilizarea principiului internațional al expirării dreptului de autor și permite importul de bunuri fără acordul deținătorului dreptului de autor din momentul în care încep vânzările în orice țară din lume.

Potrivit Organizației Mondiale a Comerțului (OMC), practica importurilor paralele, permisă de unele țări și interzisă în altele, constă în importul unor produse fabricate legal în alte țări, dar care sunt exportate din acestea fără permisul titularului dreptului de proprietate intelectuală.

Detalii, Dacia – Rusia a adăugat mașinile Dacia pe lista mărfurilor de… | PROFIT.ro

Foto: Arhivă/ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90