Donaris 930 x 122

card bancar

Decizie majoră pentru clienții băncii-gigant: Se întâmplă cu cele mai folosite carduri

Decizie majoră pentru clienții băncii-gigant: Se întâmplă cu cele mai folosite carduri

Citiți și: S-a decis! Asta vor avea toți românii!

Încă un card din România urmează să dispară.

ING Bank a anunțat că începând cu luna aprilie se vor modifica condițiile contractuale.

Citiți și: SCHIMBARE MAJORĂ LA POȘTĂ, MULT AȘTEPTATĂ DE CLIENȚI

Astfel, clienții au fost deja anunțați că din 14 iunie, vor fi sistate anumite servicii.

ING a anunțat, de asemenea, că va opera modificări privind comisioanele percepute, fiind introduse unele noi.

Potrivit reprezentanților băncii, comisionul aplicabil retragerilor de numerar din contul curent în lei ING Card Complet pentru clienții fără venituri recurente, devine 1% din suma retrasă, minimum 5 lei.

Clienții care încasează venituri recurente la ING, cu vârsta între 18 și 24 de ani, precum și clienții care dețin opțiunea ING Gold beneficiază în continuare de comision 0 pentru această operațiune, scrie dailybusiness.ro.

De asemenea, din 14 iunie comisionul aplicabil retragerilor numerar în orice valută de la ATM-urile altor bănci din Contul curent în euro devine 5 euro per tranzacție.

Comisionul aplicabil retragerilor de numerar în lei sau euro de la ATM-urile băncii din Contul curent în euro rămâne neschimbat.

Adică 0,5% din suma retrasă per tranzacție.

Decizie majoră pentru clienții băncii-gigant: Se întâmplă cu cele mai folosite carduri

Comisionul pentru majorarea limitei zilnice pentru tranzacțiile cu numerar (retragere/depunere) devine 30 de lei, mai notează sursa citată.

„Îți reamintim că limita zilnică stabilită contractual este de 15.000 lei/zi pentru retrageri, respectiv 15.000 lei/zi pentru depuneri, și sunt calculate pentru toate operațiunile de retragere, respectiv depunere numerar efectuate din/în toate conturile tale, indiferent dacă le efectuezi tu sau o altă persoană”, spune reprezentanții într-un comunicat.

Dispare unul dintre cardurile bancare

Începând cu data de 12 septembrie, cardurile ING Pay (de debit și/sau credit) se vor retrage din oferta ING Bank.

Cardurile nu vor mai putea fi utilizate pentru plata cu telefonul de către utilizatorii Android, pentru plăți la comercianți sau pentru retrageri de numerar de la ATM-urile cu funcționalitate contactless.

„Niciun motiv de îngrijorare! Acum, clienții au posibilitatea de a înrola cardurile fizice și cele virtuale (altele decât ING Pay) în aplicațiile de tip portofele electronice acceptate de bancă (Google Pay, Apple Pay și Garmin Pay). Dacă în acest moment folosești ING Pay ca metodă de plată cu telefonul, îți reamintim că poți oricând să-ți înrolezi cardul fizic sau cardul virtual în Google Pay:

– direct din portofelul electronic
– direct din Home’Bank -> alegi cardul din Cardurile mele -> Detalii card -> Adaugă în Google Pay și, după înrolare, poți plăti cu telefonul la comercianți sau poți face plăți online sau retrageri de numerar de la ATM-urile contactless. Trebuie doar să ai grijă ca în setările telefonului tău, Google Pay să fie selectat ca soluție de plată cu telefonul”, arată banca, mai scrie sursa citată.

Foto: Descriptiv/playtech.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90