Donaris 930 x 122

Arges

Decizie majoră privind sălile de jocuri de noroc

Decizie majoră privind sălile de jocuri de noroc

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a declarat miercuri seară, 4 octombrie, că reforma jocurilor de noroc este un imperativ și că are nevoie de un regim juridic mai riguros.

Acesta anunţă că vor fi stabilite niveluri mai ridicate pentru taxele aferente licenţei de organizare şi de exploatare a jocurilor de noroc, care se plătesc anual, precum şi niveluri mai mari pentru taxele speciale şi garanţiile depuse de companii.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Decizie majoră privind sălile de jocuri de noroc

Marcel Boloş anunţă că o parte din aceste sume vor fi direcţionate pentru prevenirea și tratarea dependenţei de jocuri de noroc, sub forma unui fond special destinat, din care să fie alocate sume pentru activităţi şi programe pentru prevenirea şi tratamentul dependenţei de jocuri de noroc.

,,Tot pentru protejarea persoanelor aflate în situaţii de risc, vom interzice comercializarea alcoolului în sălile de jocuri de noroc.

Prin reformă, putem institui programe eficiente pentru tratament şi prevenţie a dependenţei de jocurile de noroc, pentru a oferi o mână de ajutor celor care luptă să se elibereze din capcana acestui viciu”, a mai precizat ministrul.

Detalii, AICI .

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Ionela Dumitrescu spune:

    închise de tot sau sa le mute la periferia orașelor nu în centrul orașului

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90