930 x122 grota rece

Gentea

Decizie oficială cu privire la noul stadion – FC Argeș

Decizie oficială cu privire la noul stadion FC Argeș.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Se va emite hotărârea de guvern privind trecerea a 17 hectare adiacente Stadionului Nicolae Dobrin, care permite realizarea unui  proiect integrat care să conţină stadionul propriu zis, teren de atletism, terenuri complementare pentru alte activităţi sportive.

Citiți și: Sprijin important pentru 10.000 de oameni!

Ce se arată în hotărâre:

Hotărâre privind trecerea unui imobil din domeniul privat în domeniul public al statului și darea lui în administrarea Ministerului Sportului prin Direcția Județeană de Sport Argeș.

Înscrierea unor imobile în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea lor în administrarea Ministerului Sportului prin Direcția Județeană de Sport Argeș, respectiv actualizarea valorii de inventar și a datelor de identificare a unor imobile aflate în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Sportului, prin Direcția Județeană de Sport Argeș, comasarea lor.

Trecerea unui imobil din domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Sportului prin Direcția Județeană de Sport Argeș în domeniul public al municipiului Pitești, județul Argeș și modificarea anexei nr. 30 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului”.

Astfel, edilul Piteștiulul – Cristian Gentea, are ocazia de a pune în aplicare promisiunea pe care a facut-o în campania electorală, aceea de a construi un stadion nou nouț, la standarde europene.

Sursă: contraataculargesului.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

23 de comentarii

  • Constantin spune:

    Cu ce îmbunătățește viața orașului noul stadion? O porcărie, idem fântâna cântătoare, wc cu lift și alte gherle ale primăriei.

  • Andrei spune:

    Poate face ceva și pt centru de copii ca e debandada totala. Totul e in paragina conducători comuniști antrenori fără nici o pregătire care se cred la ei acasă , dacă deschizi gura ești dat afara. Părinții plătesc tot tot inclusiv când se aprind becurile pt antrenament echipament de joc șoferi arbitrii etc.

  • jeh spune:

    exact, o mizerie

  • jeh spune:

    mai bine face ceva cu barierele alea manuale de la caile ferate unde stai 7 ore pana trece un amarat de tren

  • Valcea iulian spune:

    Bună ziua!
    Domnilor care luați decizii asa importante pentru bunăstarea piteștenilor voi chiar nu vedeți ce ne trebuiesc sau nu.
    Faceti oameni buni ,domnule Primar chiar faceți ce nu ne trebui!!!!
    Drumurile centura sunt zob,barierele,și multe altele.
    Chiar nu vedeți prioritățile țineți cont de parerile cetățenilor ca noi v am ales.
    Rușine sa va fie.

  • Cirstea Dan spune:

    Ce locuitori de …, până acum au urlat că vor stadion nou și acum nu mai e bine! Din păcate, frumosul nostru oraș a fost năpădit de toți țăranii …, care acum se dau mari orășeni, dar care fac numai rău Piteștiului !!!

  • CATAFCA spune:

    Bravo

  • CATAFCA spune:

    Excelent, asteptarea a fost lunga dar speram sa merite….demolarea actualului speram sa se faca vara asta…spor la treaba! Felicitări!

  • Marian spune:

    Primarul echipei de jucatori (fotbalist nu e niciunul) si a celor 300 de suporteri platitori. Credeam ca mai jos de ionica nu se poate…..

  • T.DANI spune:

    Nu sunt nici pro nici contra stadion dar daca vor sa faca sa il faca,ca doar prin lucruri noi mai schimbam faţa orasului.Asa nemultumiri sunt tot timpul, fiecare vrea sa faca ce il intereseaza doar pe el insusi nu si pe ceilalti.In primarul Gentea am incredere ca va face ceva in orasul pitesti cu toate ca sunt si eu nemultumit pt traficul din gavana dar vad ca vor sa fluedizeze traficul cu semafoare inteligente cu tot ce inseamna fluedizare dupa ce termina vedem cum sta treaba sa ne dam cu parerea.Pana atunci numai de bine.

  • Un cetatean spune:

    @ Carstea Dan – Pe cine ai auzit tu sa urle ca vrea stadion nou? In afara de vreo cativa retardati din asa-zisa galerie a echipei (galerie compusa in majoritate din betivi si golani care se simt bine zbierand) si de lingaii primarului (inclusiv din presa) ai auzit pe cineva sa ceara asa ceva? Lumea cere servicii comunitare mai bune si mai ieftine, salubrizare, apa-canal, etc. Unde ai mai pomenit ca la noi? Se consuma bani pentru o asa-zisa modernizare a retelei de apa si dupa aia ne anunta ca trebuie sa se scumpeasca apa. Pai care mai e rostul „modernizarii”, doar sa serveasca niste firme de casa ale astora din administratia locala? Modernizare nu inseamna costuri mai mici si implicit micsorarea tarifelor? Lumea mai cere asfaltari si parcari bine facute, nu doar borduri si pavele ca sa aiba buzunarele pline „prietenii” celor din administratie. Si lista poate continua, dar mi-e sila sa tot explic asemenea lucruri evidente. Voi nu vedeti ce ocupatii are primarul acesta? Fotbal, frate? Pe asta cheltuim noi taxele si impozitele noastre? Ar trebui sa fie injurat de orice cetatean care il vede pe strada…

  • Marius spune:

    Facem stadion nou și in spatele stadionului unde sunt sute de case nu exista asfalt in 2022. Zona din Turcești nu au gaze se încălzesc cu ce pot și sunt in Pitesti. Stau de 10 ani in spatele stadionului și nu pot intra in curte de nămol. Sunt multe de făcut înaintea stadionului

  • Marius spune:

    Am ajuns o țara de lingăi și pupincuristi,dacă ai coloana vertebrală te da lumea la o parte. Oamenii nu sunt uniți între ei fiecare își apăra propriile interese. Nimeni nu mai spune adevarul in fata doar in spate și după nu mai recunoaște nimic

  • S Marius spune:

    Parcări supra etajate pe platourile dintre blocuri cu taxă nu blocarea unui sens de mers(Gavana) și niște sensuri stupide unde se produc numai accidente.De asta avem nevoie.Eu unul sunt dispus sa plătesc pentru un loc de parcare.

  • Puscasu spune:

    O bază sportivă e bine venita in Pitești. Decât WC-uri cu lift, mai bine in stadion cochet. Se plâng cei din Turcești că nu au apa, asfalt sau gaze, dar când au cumpărat în zona aceia nu au știut? Nu am avut niciun primar să facă ceva pentru Pitești iar acum o să avem și stadion și sala de sport pentru copii. Bravo Gentea.

  • Cezar spune:

    Polivalentă și stadionul ne aduc în sec XXI, însă la domeniul străzi, scoli, spitale, infrastructura rutieră conexa, suntem praf!

    Mai sunt atâtea de făcut după cei doi primari precedenți. Să-l vedem și pe asta ce face, sper nu ce au făcut ceilalți. Ex: Strada Depozitelor pica și se duc dracului masinile. Strada de anii 1950

  • Un cetatean spune:

    @ Puscasu – Exact de lingai ai primarului vorbeam mai devreme, si uite cum incep sa scoata capul. Bai, amaratule, cum poti sa scrii asemenea prostii? E foarte normal ca oamenii din Turcesti sa ceara asfalt, apa si gaze, fiindca si ei platesc impozite tot la Pitesti. Asa se face dezvoltarea unei comunitati si a unui oras. Daca am merge pe logica ta, Pitestiul ar trebui sa aiba asfalt doar in centru unde s-au construit primele case, iar restul sa stea in mocirla. Iar legat de stadion si de sala sporturilor, las-o mai moale, ca nu pentru copii sunt facute, ci pentru niste echipe de adulti care sunt folosite pe post de motor electoral si ca sa se justifice plimbarea „dirijata” a unor sume mari de bani. Deschide ochii, bai, amaratule, nu mai incuraja necinstea si incompetenta, ca oamenii au inceput sa se sature si sa isi faca auzite glasurile, nu se mai lasa imbroboditi de vorbele unor slugi ale politrucilor…

  • Sorin spune:

    Hai sa rezolvam si problema parcarii de a la stadion sa dispara camioanele ca nu e parc industrial mutati scoala de soferi intr un poligon special prin spate si facem parcare pt cei ce vin la cimitir ca parcheaza si cand nu ai voie si pe trotuar

  • Tano spune:

    Tot timpul trebuie sa vedem niste idioti care se opun oricarei investitii. Ne-am saturat sa se tot bage banii publici in hodorogi si milogi. Cit despre antrenorii de la copii, este culmea ca parintii unor copii care nici nu pot sa alerge, pt ca-i tin „imbroboditi” ca pe tezaurul Angliei, au pretentia sa fie facuti fotbalisti de Liga 1 cel putin!

  • Andrei spune:

    Dacă nu te duce capul nu ai cum sa înțelegi. Infrastructura orașului trebuie dezvoltată de Primărie pt a se construi cât mai multe locuințe in zonele limitrofe ale Piteștiului. Așa vin bani din impozite și taxe,dar noi suntem o țara de prosti

  • Un cetatean spune:

    @ Tano – Deci te-ai saturat ca Primaria sa „bage bani” in batrani, saraci si copii. Sa-i eutanasiem, da? Atunci in ce ar trebui bagati banii proveniti din impozite si taxe? In stadioane, piramide, fantani cantatoare, autostrazi suspendate? Idiotule, pe ce lume traiesti? Ma-ta si tac-to vor investitii de genul astora pe care le vrei tu? Iti spun eu, bai, idiotule, nu vor! Nu stiu ce este mai rau, sa avem un primar ca asta care risipeste banii orasului pe lucruri inutile sau sa avem cetateni ca tine care il incurajeaza?

  • Andrei spune:

    Prostii cred ca dacă se face stadion nou ajung copii lor fotbaliști și câștiga bani mulți 🤣🤣🤣Stadionul se face pt comisioane imense și pt voturi. Dacă asfalteze o strada cu 30 de case Primești 20 voturi. Dacă bagi gaze la fel. Dacă faci stadion Primești mii de voturi ca toți prostii visează sa facă copii fotbaliști. Fc. Arges nu a scos un fotbalist in Liga 1 de 20 ani. Studiați

  • Marius spune:

    Frumoasă educație ați primit

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3