Donaris 930 x 122

comisia de circulație pitești

Decizie pentru noul McDonald`s de lângă Dedeman. Traficul din Nord rămâne la fel

Decizie pentru noul McDonald`s de lângă Dedeman. Traficul din Nord rămâne la fel

Citiți și: Schimbare în trafic, în Nord! Șoferii și pietonii, afectați

Update 19 octombrie, ora 13.46

Comisia de Circulație a decis:

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

– cu privire la montarea unui semafor cu buton la trecerea de pietoni de pe carosabilul b-dului Nicolae Bălcescu, din apropierea stației de așteptare călători de la Dedeman, membri Comisiei au hotărât că este necesar să se facă studii amănunțite asupra traficului din zonă înainte de a lua o decizie.

Astfel, montarea semaforului cu buton în zona menționată rămâne în analiză.

– montarea indicatorului rutier cu semnificația ,,Întoarcere interzisă” în intersecția b-dului Nicolae Bălcescu cu str. Mircea Eliade în așa fel încât autovehiculele care circulă pe Nicolae Bălcescu din direcția Bascov să nu poată întoarce, nu a fost aprobată!

– de asemenea, nu a fost aprobată nici interzicerea virajului la stânga printre blocurile L2 și L3 pentru autovehiculele care circulă pe b-dul Nicolae Bălcescu, din direcția Bascov.

Știre inițială 16 octombrie, ora 17.02: Schimbare în Nord și la noul McDonald`s

În cadrul ședinței de miercuri, 18.10.2023, Comisia de Circulație Pitești urmează să analizeze mai multe puncte de pe ordinea de zi ce au în vedere schimbări importante în traficul din zona de nord a orașului.

Astfel, una dintre măsurile propuse spre analiză este montarea unui indicator rutier cu semnificația ,,Întoarcerea interzisă” în intersecția b-dului Nicolae Bălcescu cu str. Mircea Eliade în așa fel încât autovehiculele care circulă pe Nicolae Bălcescu din direcția Bascov să nu poată întoarce.

De asemenea, se ia în calcul și interzicerea virajului la stânga printre blocurile L2 și L3 pentru autovehiculele care circulă pe b-dul Nicolae Bălcescu, din direcția Bascov.

Schimbare în Nord și la noul McDonald`s

Nu în ultimul rând, Comisia de Circulație va decide montarea unui semafor cu buton la trecerea de pietoni de pe carosabilul b-dului Nicolae Bălcescu, din apropierea stației de așteptare călători de la Dedeman.

Motivul montării acestui semafor are în vedere fluidizarea traficului, întrucât odată cu deschiderea McDonald`s în zonă, trecerea este foarte tranzitată.

Ședința poate fi urmărită LIVE, începând cu ora 15.00, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Pitești li pe canalul de YouTube al instituției.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

11 comentarii

  • Ionuț spune:

    Ce tâmpenie și pe unde să intre locuitorii blocurile L3,L2 și L1 când vin dinspre Bascov la adresă unde locuiesc, pentru că altă intrare nu există !!! Cei care vin de la Bascov și vor să ajungă la Argintex unde vor întoarce ?

  • Vio spune:

    Și pe buneeeee??? Semafor cu buton???? PĂI atunci ați sugrumat de tot circulația, toți cei care ies de la MC, vor apăsa pe buton cum vor mușchii lor???

  • un sofer spune:

    Ionut, 50 m mai in fata, in giratoriu, pentru Argintex. E greu sa mai mergi 50 metri? Pentru L1, L2 si L3 se intra pe Calea Bascovului, pe Aleea Negoiul, fata de intersectia unde nu mai ai voie sa faci stanga, 100m. In masina, nu pe jos. Tot greu e? Nu e mai bine asa decat sa stea 10 masini in coloana ca sa faca 1 masina stanga?

  • Al doilea sofer spune:

    Ce giratoriu este la 50m mai in fata, pentru Argintex? Sofer esti, a?

  • Mihai spune:

    In comisia de circulație sunt numai conducatori auto ca ” un sofer”?
    Chiar nu este niciun sofer?
    Cand va vin idei mergeti numai noaptea cu masina cand orasul e gol?
    Sau le faceti din birou pe maps?

  • Andrei spune:

    Noi cei care locuim pe Bd. Nicolae Balcescu pe sensul catre Bascov, unde intoarcem cand venim de la Jon de exemplu? ocolim prin toata Gavana care este mai toata ziua aglomerata?

  • Gheorghe Marian spune:

    faceți giratoriu la argintex și nu mai intoarce nimeni la semafor.

  • un sofer spune:

    La giratoriul pe care o sa-l faca iar, in locul semafoarelor de la Mol. Ca era mai bine cu giratoriu.

  • Nelu spune:

    Comisia de circulație este formată/alcătuită din persoane” SMART” sunt inteligente precum semafoarele montate pe străzi!
    „Comisari”sa meragă pe teren ,străzi,etc…sa vadă live traficul,nu din birouri cu cafeaua în fața

  • Nelu spune:

    Comisia de circulație este formată/alcătuită din persoane” SMART” sunt inteligente precum semafoarele montate pe străzi!
    „Comisari”poate ies pe teren ,străzi,etc…sa vadă live traficul,nu din birouri cu cafeaua în fața

  • Vali Stan spune:

    of iar ne plangem de semafoare, of!

    eu zic sa se scoata toate si pietonii sa nu treaca si gata, ca foar toti mergem cu masina.

    niste melteni!

    ps: fara diesel in orase
    pps: fara nesimtit la volan /criminali

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3