EcoMoto 930×122

lunca argesului

Decizie pentru un nou parc în Pitești

Decizie pentru un nou parc în Pitești

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Primăria municipiului Pitești a lansat în dezbatere publică proiectul privind decizia de emitere a acordului de mediu pentru un nou Parc Lunca Argeșului (3).

Acesta ar urma să fie realizat pe strada Depozitelor, în prelungirea Parcului Lunca Argeșului existent.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Decizie pentru un nou parc în Pitești

Conform anunțului Primăriei, emiterea acordului de mediu se face cu scoaterea definitivă din fondul forestier național a unui teren în suprafață de 2,8282 ha situat în intravilanul Municipiului Pitești, Ocolul Silvic Pitești.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș din municipiul Pitești, str. Egalității, nr. 50A, în zilele de luni-vineri, precum și la adresa de internet www.apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Dan spune:

    Ar fi interesant de știut de ce autobuze de la Mat Dan au intrat cu „bocancii” pe părculețul
    de lângă bazinul în aer liber din Costache Negri. Cu permisiunea cui și-au permis așa ceva? Sau primarele a mai pus de o retrocedare? Mulțumesc anticipat dacă redacția se ocupă de caz.

  • Dan spune:

    Și dacă tot se laudă de Gentea cu realizări, sunt curios și dacă va fi redeschis bazinul în aer liber din „Tudor Vladimirescu”. Sau va fi desființate, așa cum spun gurile rele, în vederea unui viitor „tun”? Dacă distrugem o bază de agrement ca să fie ridicat al enșpelea market, înseamnă că ticăloșia e fără margini.

  • eu spune:

    Ideal ar fi sa mai facem si o fabricuta pe ici pe colo caci parcuri sunt destule zic….adica bani de parcuri sunt dar de refacut economia nu….pai da….daca eu nu vrea

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90